Bliv fadder for Mouna



Forladte og forældreløse børn over hele verden får en kærlig og omsorgsfuld opvækst i en SOS-børneby. De får en uddannelse og bliver godt rustet til at klare sig selv i fremtiden. Som fadder kan du støtte følge barnet gennem livet og på dets vej mod et uafhængigt og godt voksenliv. Som fadder for et barn, giver du et andet menneske en enestående chance i livet til glæde for både dig og barnet.
Gennem fadderskaberne oplever børnene, at der er andre mennesker på den anden side af kloden, som interesserer sig for deres liv og udvikling. SOS-børn har ofte hverken familie eller et navn, når de kommer i vor varetægt. Vi giver dem en familie - brødre og søstre samt en mor, som døgnet rundt sikrer trygheden. Nogle vælger at have personlig kontakt til barnet, hvis barnet kan overskue det. Men minimum to gange om året får du som fadder tilsendt information om dit barn og hvordan det går i børnebyen. Du får selvfølgelig også tilsendt vores magasin SOS-Børneby Nyt fire gange om året.
Et barn i en SOS-børneby støttes af faddere fra forskellige dele af verden. At være fadder for et barn koster 200 kr. om måneden. Mindst 90 procent af en fadders bidrag går til børnebyen.
Klik ind her Læs mere om Mouna og bliv fadder


Ingen kommentarer: