Realiseringen af et Bird hus samt Bird Feeder ved at foelge simple Blueprints


Hvis du kan give fuglene et trygt og sikkert beskyttelse, udbud af mad sammen med godbidder, og rent vand, kan du blive positivt at invitere de mest dejlige og ualmindelige fugle ind i din baghave.
Fugl huse
Fugl huse er dybest set bygget i mange dimensioner samt med et udvalg af forskellige tømmer sorter. Fuglene glæde i en harmløs oase omfattet udendørstemperaturen samt rovdyr, og det giver dem mulighed for at reden. Fugle altid brug for et sted at reden, så hvorfor ikke sætte en række af træ fugl huse i forskellige dimensioner betydet for fuglene i dit område. En grundlæggende træ fugl hus vil være meget enkel at konstruere, plus vil så godt være en sjov weekend bestræbelse. Du vil kunne finde forskellige fugl hus planer ved hjælp af søge på nettet.
Her er nogle vigtige ting for dig at reflektere over, når bygge din egen træ fugl hus:
Lave forskning omgivelserne og de forskellige udvalg af fugle almindeligt kendt at migrere på dit område.
Forstår behovene af fuglen huse, såsom størrelse, samt placering. Under fugl hus planer kan give dig bedre ideer til hvordan man laver en passende husly.
Mal ikke, bejdse, lak, eller behandle indersiden eller omkring hullet optagelsen af fugl hus, er dette kommer til at holde sig væk fuglene. Der kan være forskellige træsorter, som du kan anvende til at gøre din fugl hus, men de mest benyttede er cedertræ. Cedertræ tømmer er et godt materiale, der ikke kræver at blive forpint, farves, ellers behandlet.
Undgå at bruge en aborre på en fugl hus. Ved at lægge en aborre på fuglen huset, kan fuglen bliver fanget indendørs med panik. En aborre vil muliggøre en rovdyr fugl at dvæle på aborrer indtil småfugle til at komme udenfor.
Bor den korrekte indgang åbning for fuglen, du forsøger at tiltrække. Igen, det er vigtigt størrelse. Vil du ønsker at studere fuglene i dit område, efter at vide, hvilke af dem du ville være interesseret i at invitere til baggård.
Beliggenhed
Vigtigheden af en god placering til korrekt montering af fuglen huset er en stor del af din ventede nye gæster. Når du er færdig med at bygge fugl hus, vil du nødt til at finde en god hjemmeside, der er væk fra enhver fare, såsom katte, der ud over vejret. En fin placering ville være beliggende hvor som helst i din ejendom, der ikke indeholder for meget menneskelig aktivitet, men det er i stand til at tillade dig at observere fuglene uden obstruktion. Fuglen Huset kan hænges på et træ, ellers monteret på et indlæg eller et træ lemmer, og det bør være placeret mindst 3-10 m høje.
Fugl feeder
Tilføjelse fugl foderautomater til din ejendom er en anden metode til at tiltrække fugle. Som erklæret ovenfor, burde du at forske i forskellige udvalg af fugle ofte kendt for at migrere ind i din område, er at gå for at præsentere dig vis indsigt om, hvilken slags fuglefoder sammen med godbidder til at fylde fugl foderautomater. Når fugle meddelelse for nylig bygget fugl feeder og den vidunderlige behandler du give dem, kan du forvente at begynde at se fuglene samle til din baggård.
Opbygning af en simpel træ fugl feeder er ikke kompliceret på alle, vil du erhverve flere ideer gennem at søge efter fugl feeder planer på nettet, samt besøge en boghandel eller et bibliotek.
Vand
Fuglene er også tiltrukket af vand. Fugle har brug for et vandområde til at drikke plus for badning. Dette til, er en indsats, at du vil være i stand til at skabe på egen hånd, ellers hvis du ikke har tid købe i en butik. Det anbefales, at du ser i forskellige fuglebad planer og se, om dette er et projekt, du vil nyde at opnå. Du kan desuden bruge alle lavvandede beholder til at holde vand. Du vil være i stand til at sætte dem på jorden eller over jorden, tæt på fødere ville være en fin placering. Hvis du er kendt for at indeholde katte i stedet ville det blive anbefalet, at du gør det nærmere og tilgængelig for de fugle, så de vil ikke blive offer for sådanne dyr.

Ingen kommentarer: