Ansete Genovese soldat Joseph Olivieri fundet skyldig i mened

Af Brian Kates
Daily News personale skribent

En Genovese soldat, der kørte byens største entreprenør Foreningen blev fundet skyldig i mened på onsdag i en sag, der viste hob greb om konstruktion.

En Manhattan føderal jury tog kun fire timer at nå sit dom mod Josef Olivieri, tidligere leder af Wall-Loft Association, en sammenslutning af 165 tømrerarbejde entreprenører.

Han var den sidste af ni byggeri kraftcentre til ansigt dom i en afkrævning anklageskrift, der så byen tømrere union boss Michael Forde og syv andre skyldig. Olivieri ansigter fem år bag tremmer, når idømt 21 januar.

Vidnesbyrd malet Olivieri som MOB's go-to guy i byen byggeri fagforeninger.

Også en administrator af tømrere union gavn midler, blev han anklaget for liggende i en edsvoren deposition i en relateret sag, at han ikke havde nogen forbindelse med Genovese capo Louis Moscatiello eller korrupte entreprenør James Murray, ejer af On Park kontraherende.

Den eedfæstede vidnesbyrd kom i 2007 som den Feds kæmpede for at fortsætte ret-bestilt korruption overvågning af tømrere union.

Vidne efter vidne vidnede om, at Olivieri, 55, der Moscatiello's ordrer til Forde og andre EU-koryfæer på tage.

Olivieri, som stadig står muligt retsforfølgelse på fire andre tæller, er gratis på en $ 500.000 personlige recognizance obligation.

Ingen kommentarer: