Tube kort retraces London film location historie

Kortet viser film skudt på eller nær London stationer i de seneste 70 år

Passagererne kan børste op på deres viden om film ved at se på en Tube kort, hvor stationerne er blevet ændret til film skudt på de steder.

Alle stationer er opkaldt efter film, og i nogle tilfælde efter atelierer, instruktører, skuespillere og tv-udsendelser skudt i området.

Walthamstow Central på Victoria Line er blevet omdøbt An Education, mens Chalfont og Latimer station på Metropolitan Line er blevet Lolita.

Underground Film kortet søkort 70 års filmisk historie i London.

Kortet er produceret af film-og mediebureau Film London, BFI London Film Festival og Transport for London.

Adrian Wootton, administrerende direktør for Film London, sagde: \ "I gennemsnit er der cirka 35 besætninger skydning på location i hovedstaden hver dag, og at rigdom af filmproduktion, kan ses i dette vidunderlige Underground Film Map.

\ "Fra det indlysende titler som Bourne Ultimatum ved Waterloo Station og V for Vendetta blæse op Houses of Parliament i Westminster, til de mere overraskende, herunder The Dark Knight's Batcave i Vauxhall og An Education filme i Walthamstow, dette kort grunde ud hovedstadens akkreditiver som en af verdens mest populære film byer. \ "

I modsætning til den regelmæssige Tube kortet, kan det filmiske version ikke blive samlet op fra en station, men er til salg på BFI på Southbank, London Transport Museum og online fra TfL.

Ingen kommentarer: