Christmas Specials, der ikke var

Seneste Avis Kolonne:
Det er denne tid af året, til jul / Hanukkah / Kwanzaa sæson, og i æteren er fyldt med juble og teatralsk TV specials. Vi har alle vores favoritter. Jeg er temmelig delvis til \ "Hvordan Grinch Stole Christmas \" mig selv, som bør overraske nogen.
Men som i enhver kreative område, for hver ferie specielle, der finder sin plads i vores hjerter og på vores DVRs, er der et dusin eller mere, som undlod at gøre cut. Det er disse ubesungne og unaired værker af tv-kunst, som denne uges kolonne er dedikeret.
Dette års næsten-ranseurop:
\ "En WikiLeaks julekort \": Santa er lavet sin liste og kontrolleres det to gange, og nu WikiLeaks forsangeren Julian Assange har fået fat i det og er villig til spam oplysninger om, hvem der er fræk og flot på tværs af internettet. Desværre kunne ingen netværk findes at være vært for showet, og alle de store aviser har nægtet at køre annoncer for det.
\ "Dybest set, \" forklarede New York Times redaktør Bill Keller, \ "Alle os i mediebranchen er oprørt over adfærd Assange og WikiLeaks. Alle ved, at hvis du vil lække noget, du har brug for at lække det direkte til en egentlig journalist, ikke bare lægge det på internettet gerne have nogle ... blogger eller noget. Det er simpelthen ikke gjort. \ "
\ "Sarah Palins Caribou-Killin 'Christmas \": Den tidligere guvernør i Alaska var alle indstillet til at være vært for en varm og tilbud ferie særligt at være samtidig udsendes på den udendørs Kanal og i Food Network.
Under særlige, var Palin skulle skyde forskellige indfødte væsner (ulv, rensdyr, snesko kanin og markmusen) fra et fly med en høj-drevne riffel, så tag dem tilbage til sit hjem i Wassilla og kog dem op til julemiddagen.
Desværre, en af Palins håndterer glemte og efterlod et fjernsyn i hendes trailer. Da hun så en gentagelse af komedieserien \ "The Office \", hvor et stort tegn bruger ordet \ "retarderede, \" Palin blev rasende. Hævder, at dette var en direkte fornærmelse af \ "Hollywood liberale \" til hende særlige behov barnet og \ "alle Guds særlige snefnug overalt, \" hun stormede ud af sættet til surmule, så krævede, at hele resten af showet blive præsenteret, uredigeret, via hendes Facebook-side og Twitter-feed.
\ "Hvem tror de vi er? \" En udøvende fra den Food Network blev rapporteret at have sagt, \ "Fox News? \"
\ "John McCain's Jul i Arizona \": Santa Claus og hans elvere skulle lave en personlig fremtræden som højdepunktet af denne særlige, afholdt på paladsagtige hjem for senior senator og undlod præsidentkandidat.
Produktionen kollapsede når julemanden og hans følge, herunder alfer, fik tabt, fordi de havde fået påbud til den forkerte en af McCains huse, så blev arresteret og fængslet, fordi elverne ikke kunne producere en korrekt medborgerskab dokumentation på et traffik stop.
Denne kolonne har ikke været i stand til at bekræfte forlydender om, at Arizona har planer om at balance statsbudgettet ved at sælge kul de forventer at finde i alle dens borgeres jul strømper til Kina.
\ "Man vs Mall \": British eventyrer Bear Grylls har stået over for en række farlige situationer i hans tv-karriere: Grizzly bjørne i Rocky Mountains, dehydrering i den brændende ørken, stejle klipper og giftige slanger. Men når de konfronteres med udsigten til at blive fanget i hastværket af de handlende på en Black Friday 5 AM \ "doorbusters \" salg i Jersey Gardens butikscenter i Elizabeth, NJ, Grylls bakket ud.
\ "Hold pengene, \" Grylls fortalte showets producenter, \ "Jeg er ikke blodige dum. \" En sidste-øjebliks-plan om at erstatte ham med \ "Jersey Shore \" star \ "The Situation \" blev opgivet, da , som en af de producenter udtrykte det, \ "vi indså, at han er bare en virkelig forfærdelig person. \"
\ "Barack Obamas tværpolitisk Christmas \": Præsidenten havde håbet at få Kongressen republikanerne at dukke op i en ferie fejring af fred og forsoning.
Dog krævede indgående Flertal Leader John Boehner som en betingelse for hans partis deltagelse, at demokraterne ophæve boafgift, er enige om at en forfatningsændring gør \ "Don't Ask Don't Tell \" loven i det land, afskaffe Institut for uddannelse, sælger Arctic National Wildlife Refuge direkte til BP og Halliburton, og undskylder for Obama at vinde valget.
Når det Hvide Hus aftalte, Boehner sendte besked tilbage, at Republikanerne ikke kunne gøre det til showet, fordi de var \ "vaske deres hår den nat \".
Tror vi bare nødt til at nøjes med den viser, at vi har fået. Happy visning og Happy Holidays! Alle af dem.

Ingen kommentarer: