Bacon Valentine

På denne dag, hvor vi bare vores hjerter, vi ser det centrale tema for suicidefoodism blotlagt. Nemlig, at dyrene vil tjene os så brændende, vil de gøre alt hvad vi beder-noget! De oplever deres mest blussende rødmen, deres mest spændende gys, når vi beder dem om at gøre for os det eneste vi ville aldrig tro at gøre for dem: dø.

Tag denne ejendommeligt (næsten ugudeligt) slået gris. Til gengæld for den kærlighed til en dreng, vil han overgive sig til kærtegn af spaltekniven.

Men drengen er sat ud af grisens aggressive hengivenhed. Drengen måske ikke selv ønsker grisens flåede slagtet, hårdt som det er at tro. Grisens profession af kærlighed er skræmmende, for vægtige for drengens uskyldige skuldre at bære.

I sin fiksering, at hans kernesund køre blive dræbt og spist, grisen fortsætter. Hvem ønsker vil sejre? Drengens, til at fortsætte som før, sagesløse og uvidende? Eller grisens, at dø grueligt, hans afskyelige kærlighed endelig gengældt? Heldigvis, at Valentine forlader resultatet til vores fantasi.

(Nyd vores tidligere fester kødfulde kærlighed, fra 2008, 2009 og 2010.)

Ingen kommentarer: